Menü Bezárás

Szállítási feltételek

Szállítási és fizetési feltétek

A megrendelt árut Magyarország területén belül a következő díjszabási táblázat alapján tudjuk szállítani:

Súly Szállítás díja
0-2.99kg 2100Ft
3-9,99kg 2500Ft
10-24,99kg 3000Ft
25-39,99kg 5000Ft

A web-áruházunkban megrendelt termékek személyes átvételére előzetes időpont egyeztetés alapján van lehetőség.

Kiszállításra csak az általunk visszaigazolt (elfogadott) megrendelések esetében kerül sor.

Szállítási határidő:

Raktárkészleten lévő áruk esetében munkanapokon 1200 óráig leadott rendelés alapján a rendeléstől számított 48 órán belül történik a kiszállítás a szállítást végző partnerünk által a megrendeléskor megadott címre. Amennyiben a rendelés napját követő nap munkaszüneti nap (szombat, vasárnap, ünnepnapok), úgy a munkaszüneti napot követő 48 órán belül történik a kiszállítás.

Internetes rendelését, amennyiben 1200 után, illetve munkaszüneti napon adja le, a következő munkanap reggelén 800 kerül sor annak feldolgozására.

A szállítási határidők azonban termékenként változhatnak, ezért kérjük, hogy a megrendelést megelőzően figyelmesen olvassa el a kiválasztott termékek adatlapját.

Ha egyszerre több, különböző szállítási határidejű terméket rendel internetes áruházunkban, akkor az egy megrendelésben szereplő termékeket egy csomagban szállítjuk ki. Ilyen esetekben a leghosszabb szállítási határidejű termék határidejét alapul véve kerül sor a kiszállításra. Amennyiben külön határidővel szeretné a kiszállítást, úgy kérjük, hogy megrendeléseit az egyes termékeknél megjelölt szállítási határidők figyelembe vételével külön adja le.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy pontos szállítási időpontot előre nem tudunk megadni. Előfordulhat, hogy technikai okok miatt a futárszolgálat egy napot késik a kiszállítással, erre felelősséget nem tudunk vállalni.

A kézbesítés napján a szállítást végző futárszolgálat a megrendeléskor megadott telefonszámon jelzi a küldemény kézbesítésének várható időpontját 1-2 órás pontossággal. A kézbesítés munkanapokon 800 és 1700 között történik. Kérjük, hogy a szállítási címet úgy jelöljék meg, hogy a kiszállítás időpontjában a csomag ott kézbesíthető legyen Önnek vagy meghatalmazottjának.

Kérjük a kedves vásárlót, hogy a küldemény átvételekor minden esetben ellenőrizze a kiszállított termékek kapcsán, hogy azok sérülésmentesek-e, valamint azt, hogy a megrendelésnek megfelelő termékeket tartalmazza-e a csomag (méret, típus, mennyiség, stb.). Amennyiben bármilyen probléma merül fel, kérjük, hogy a weboldalunkon található telefonszámon, vagy e-mail címen szíveskedjenek jelezni azt.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a vevő hibájából, vagy egyéb, neki felróható okból nem a számára megfelelő terméket kiszállítására kerül sor, akkor a csere termékek szállítási költsége: bruttó 1.500,- Ft/db.

Fizetés:

Előre utalással vagy Utánvéttel történik. Az áru ellenértékét a szállítási költséggel együtt átvételkor készpénzben kell kiegyenlíteni.

Előre utaláskor : AUTO FULL KFT

Számlaszám: 59500241-11075136

Nyugat Takarék Szövetkezet

Köszönjük, hogy minket választott!

Auto Full Kft