Menü Bezárás

Rólunk

Az Auto Full Kft. 2010-óta foglalkozik autógumik, felnik, gumijavító termékek, segédanyagok, valamint szerszámok és kellékek forgalmazásával. Cégünk elsődleges célja, hogy minőségi termékeinket a vásárlók széles köréhez eljuttassuk és a piacon felmerülő igényeket maximálisan kielégítsük.

Tisztelt vásárlóinkat próbáljuk a lehető legjobb szakmai tanácsokkal segíteni és ellátni, illetve az egyedi kéréseit a legrövidebb határidőn belül teljesíteni.

Magyarországi piacon kizárólagos forgalmazójaként vagyunk jelen az ECO-Black típusú gumifesték és ápolónak, az ECO-WAX nevű szerelőpasztának és a japán Maruni javítóanyag termékcsaládjának. Az országban egyedülinek tudhatjuk be a 290 méretből álló tehermentesítő gyűrű készletünket, valamint az univerzális felni záró kupakokat, melyeket 45 különböző méretben kínálunk kedves vásárlóinknak kis- és nagy tételben egyaránt. 

Továbbá folyamatosan bővülő termékkínálatunkban már Daco márkájú lengőkarok, lengéscsillapítók, féktárcsák és fékbetétek széles választáka is megtalálható.

Egyedi árkonstrukciókkal várjuk a kedves érdeklődőket. Ha online vásárlásával vagy szakmai kérdésekben szeretne segítséget kérni, úgy forduljanak tapasztalt kollégáinkhoz bizalommal a feltüntetett elérhetőségeken.

Továbbá örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2020 őszétől már csornai szaküzletünkben is várjuk a kedves vásárlóinkat, ügyfeleinket a megszokott precizitással és lelkesedéssel.