Menü Bezárás

MOJE AUTO KLÍMA tisztító hab (300ml)

1760 Ft

Cikkszám: 5905694001645 Kategória:

Csúcsminőségű termék, mely kiváló antibakteriális hatású, és hatékonyan tisztítja a gépjárművek légkondicionáló rendszerét. Elpusztítja a baktériumokat és gombákat, frissíti a levegőt és hosszú távú védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. Tartósan megakadályozza a baktériumok és gombák újraképződését.

A Moje Auto légkondicionáló tisztítószer a legmagasabb minőségű termék, amely lehetővé teszi az autó légkondicionáló rendszerének hatékony tisztítását. Eltávolítja a kellemetlen szagokat és megakadályozza azok hosszú távú képződését. Minimalizálja a baktériumok és gombák növekedésének kockázatát. 6 havonta ajánlott a Nanosilver használata germicid légkondicionáló tisztításához.

Rossz szaga van az autójában?
Szeretné megakadályozni annak kialakulását?
Hatékony légkondicionáló tisztítót keres?

Ügyeljen az autó légkondicionálására

Az autó légkondicionálása befolyásolja a vezetési kényelmet és biztosítja az optimális vezetési feltételeket. A helytelen használat azonban elősegíti az autó belsejébe robbantott baktériumok és gombák fejlődését. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen tisztítani kell a légkondicionálót. Ehhez a megfelelő szerre van szüksége, amely a Moje Auto légkondicionáló tisztítószer.

Használati utasítás:

Használat előtt felrázandó! A tisztítás alatt kapcsoljuk ki a légkondicionálót. Állítsuk belső keringtetésre a rendszert. Távolítsuk el a pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket, majd a szondát a lehető legmélyebbre benyomva, a pollenszűrő helyén fújjuk tele a légcsatornákat az aktív habbal. A maradék habot a légbeömlő nyílásokon egyenletesen fújjuk be, és hagyjuk 15 percig hatni. 15 perc után engedjük le az ablakokat és teljes kapacitással indítsuk el a klímát.

 

 

Tömeg 0.5 kg